Frisörer i Umeå med erfarenhet

 
När ni kommer till oss har vi alltid först konsultation och lyssnar på era önskemål. Vi utgår alltid från dig som individ. Genom inspiration av det senaste modet skapar vi både kreativa och klassiska frisyrer. Allt för att framhäva dina drag och din personlighet.

Inredningen och känslan i salongen speglar hela vår filosofi; enkelt och elegant, högkvalitativt och harmoniskt.

Frisören drivs idag av Ann Estholm som har arbetat som frisör i salongen sedan 1991, fyra år senare tog hon över verksamheten efter sin mamma. Salongen har i dag två frisörer, Ann och Boel, som tillsammans har över 20 års års erfarenhet av frisöryrket.
 
Ni hittar oss uppe på kullen vid Berghems centrum på Axtorpsvägen 1 i Umeå, nedanför salongen finns en stor parkering för er bil. Salongen har funnits sedan huset byggdes i slutet på 50-talet och renoverades nyligen för att bli den fräscha salong den är i dag.

Det ska vara en upplevelse att komma hit till Frisören. Hos oss får du alltid det lilla extra. Det är viktigt att du som kund får en avkopplande stund här. Under din behandling bjuder vi på gott kaffe eller te.


Ann


Boel


Frisören i Umeå


Frisören i Umeå är en frisörsalong i Umeå med tre stolar, en salong som erbjuder klippning, färg, permanent, toning, uppsättning, slingor, volymbehandling, öronhåltagning m.m. Vi klipper barn, gamla, killar, tjejer, hela familjen och halva släkten. Studentrabatt på klippning för studenter. Stamkunder får den elfte klippningen för halva priset.

Här kan ni även köpa hårvårdsprodukter från Paul Mitchell och Schwarzkopf, såsom OSIS-
serien, Bonacure m.fl.

Kontakta oss


Frisören
Axtorpsvägen 1
903 37 Umeå

Telefon: 090-12 10 11

Mån - Tor   09:00-17:30
Fredagar   09:00-16:00

Drop in på torsdagar,
tidsbokning övrig tid

Dela vår hemsida


Dela vår hemsida med dina vänner via sociala medier genom att klicka på länkarna här nedan.